خانه هنر

بهترین و بروزترین بلاگ هنری

خانه هنر

بهترین و بروزترین بلاگ هنری

شیرینی گردوئی آسان

مواد لازم :

کاکائو     1 ق چای                             پودر شکر     120 گ

پودر بیسکویت     1 پیمانه                   روغن مایع     1 ق سوپ

گردو     120 گ                                  سرکه     1.5 ق سوپ

تخم مرغ     4 عدد

طرز تهیه :

سفیده تخم مرغ ها را از زرده جدا کنید و همراه شکر و پودر بیسکویت و گردو با همزن برقی بزنید و روی حرارت بگذارید و آرام با کاردک هم بزنید و وقتی داغ شد سرکه را اضافه کنید و بگذارید خنک شود و در قیف ریخته یا با قاشق چای در فاصله های 5 س.م از هم در سینی ریخته که در آن کاغذ روغنی پهن کرده اید و در فر که از یک ربع قبل روشن کرده ایم به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 80 درجه در طبقه وسط قرار دهید.

این مطلب توسط من ارسال شده است و نباید بدون منبع کپی شود.