مواد لازم : استیک با سس قارچ – فرزانه قلی نژاد مواد لازم گوشت استیک – دو تکه فلفل دلمه ای قرمز – یک عدد قارچ ورقه ای- 400 گرم پیاز – یک عدد روغن زیتون – یک پیمانه خامه – یک پیمانه نمک، فلفل سیاه، آویشن - به میزان لازم طرز تهیه : گوشت استیک را داخل تابه قرار دهید و نصف پیمانه روغن زیتون را روی آن بریزید. تابه را به روی آتش بسیار ملایم قرار دهید. بعد از اینکه هر دو طرف گوشت استیک کاملاً پخته و طلایی شد، به آن مقداری نمک اضافه نمایید. پیاز را خلالی خردکرده و با روغن زیتون باقی مانده تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک شدد، قارچ و سپس فلفل دلمه ای خلالی شده را بیفزایید؛ تا زمانی که قارچ کاملاً طلایی شود صبر کنید. سپس، نمک، فلفل سیاه، آویشن و خامه را اضافه کنید و اجاق را خاموش نمایید. گوشت ها را داخل ظرف مناسب بچینید، روی آن از مخلوط فوق بریزید و سرو کنید.
استیک با سس قارچ