خانه هنر

بهترین و بروزترین بلاگ هنری

خانه هنر

بهترین و بروزترین بلاگ هنری

نان شکلاتی

مواد لازم:

 

آرد                       ۳۵۰گرم

شکر                     ۴/۱پیمانه

پودر کاکائو              ۴/۱پیمانه

نمک                      ۲/۱قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر         ۱قاشق چایخورس سر پر

آب  ولرم                       ۱پیمانه

کره                           ۵۰گرم

شکلات تخته ای        ۲/۱پیمانه

طرز تهیه + تصاویر کامل در ادامه مطلب ...

 طرز تهیه:

۱.اول باید مایه خمیر و آماده کنیم:۴/۱پیمانه از آب برمیداریم+۱قاشق چایخوری از شکر خوب با هم مخلوط میکنیم بعد پودر مایه خمیر و اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشه بعد در لیوان رو میذاریم تا خوب پف کنه...

 

۲.آرد رو داخل کاسه مناسبی میریزیم+پودر کاکائو+نمک حالا همه رو با هم مخلوط میکنیم بعد شکرو اضافه میکنیم...

 

 

۳.حالا وسط مواد رو یه حفره ایجاد میکنیم و کره ذوب شده رو اضافه(به اندازه ۲۵گرم)+آب ولرم+مایه خمیر عمل آمده و بعد شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد با هم تا جایی که ممکن بود با قاشق هم میزنیم و بعد از اینکه سفت شد با دست به مدت ۵دقیقه ورز میدیم.

 

 

 

 

 

 

۴.کاسه رو یه کمی با همون کره ذوب شده که داشتیم چرب میکنیم و خمیر و میذاریم تو کاسه و روی خمیر و هم با کره چرب میکنیم بعد با یه نایلون روی خمیر و کامل میپوشونیم حالا میذاریم کنار تا تو دمای محیط به مدت ۲ساعت استراحت کنه و حجم خمیر دو برابر بشه.

 

 

 

 

 

۵.بعد از استراحت خمیر و دوباره یه مقدار ورز میدیم تا هوای اضافی خمیر از بین بره حالا خمیرو روی تخته کار باز میکنیم و شکلات خرده شده میریزیم روش بعد ورزش میدیم تا شکلات به طور کامل پخش بشه تو خمیر.

 

 

 

 

 

۶.خمیرو تو قالب(حتما کف و دیواره قالب با کره چرب بشه)پهن میکنیم و دوباره با کره ذوب شده چرب میکنیم بعد با یه نایلون روی خمیر و میپوشونیم دوباره استراحت میدیم تا زمانیکه خوب پف کنه و بیاد بالا بعد میذاریم تو فر طبقه وسط با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد..(یک کاسه آب تو فر میذاریم تا دمای فر مرطوب بشه)..

 

 

 

نکته:

۱.از هر قالبی که دوست داشتین میتونید استفاده کنید.*

۲.کره بعد از ذوب کردن حتما باید خنک بشه بعد به آرد اضافه میکنیم چون اگه داغ باشه مایه خمیرمون میمیره و از بین میره و دیگه نونمون حجیم نمیشه.*

۳.حتما آرد+پودر کاکائو الک شود.*

۴.میتونیم از آرد سبوس دار هم استفاده کنیم.*

۵.آب باید ولرم باشه یعنی دمایی که دست رو نسوزونه ولی گرما رو حس کنه.

۶اگه خمیر حین ورز دادن کمی چسبنده بود از یک کم آرد استفاده میکنیم فقط در حدی که یک مقدار زیر و روی خمیر آردی بشه کافیه.چون اگه زیاد بشه نون سفت و سنگین میشه.

 

این هم بافت نون بعد از پخت..

 

 

 

 

نظرات 1 + ارسال نظر
سمیرا پنج‌شنبه 28 دی‌ماه سال 1391 ساعت 10:58 ب.ظ

خیلی خوشگله و باید خیلی هم خوووووووووووووووووشمزه باشه.ممنون.
راستی ایکاش آدرس و لینک این وبلاگ رو هم میذاشتین

مر30 گلم.چشم.الان اضافه میشه.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد