مواد لازم:
آرد ۳۵۰گرم
شکر ۴/۱پیمانه
پودر کاکائو ۴/۱پیمانه
نمک ۲/۱قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر ۱قاشق چایخورس سر پر
آب ولرم ۱پیمانه
کره ۵۰گرم
شکلات تخته ای ۲/۱پیمانه
طرز تهیه + تصاویر کامل در ادامه مطلب ...
طرز تهیه:
۱.اول باید مایه خمیر و آماده کنیم:۴/۱پیمانه از آب برمیداریم+۱قاشق چایخوری از شکر خوب با هم مخلوط میکنیم بعد پودر مایه خمیر و اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم فقط در حدی که مخلوط بشه بعد در لیوان رو میذاریم تا خوب پف کنه...
۲.آرد رو داخل کاسه مناسبی میریزیم+پودر کاکائو+نمک حالا همه رو با هم مخلوط میکنیم بعد شکرو اضافه میکنیم...
۳.حالا وسط مواد رو یه حفره ایجاد میکنیم و کره ذوب شده رو اضافه(به اندازه ۲۵گرم)+آب ولرم+مایه خمیر عمل آمده و بعد شروع میکنیم به مخلوط کردن مواد با هم تا جایی که ممکن بود با قاشق هم میزنیم و بعد از اینکه سفت شد با دست به مدت ۵دقیقه ورز میدیم.
۴.کاسه رو یه کمی با همون کره ذوب شده که داشتیم چرب میکنیم و خمیر و میذاریم تو کاسه و روی خمیر و هم با کره چرب میکنیم بعد با یه نایلون روی خمیر و کامل میپوشونیم حالا میذاریم کنار تا تو دمای محیط به مدت ۲ساعت استراحت کنه و حجم خمیر دو برابر بشه.
۵.بعد از استراحت خمیر و دوباره یه مقدار ورز میدیم تا هوای اضافی خمیر از بین بره حالا خمیرو روی تخته کار باز میکنیم و شکلات خرده شده میریزیم روش بعد ورزش میدیم تا شکلات به طور کامل پخش بشه تو خمیر.
۶.خمیرو تو قالب(حتما کف و دیواره قالب با کره چرب بشه)پهن میکنیم و دوباره با کره ذوب شده چرب میکنیم بعد با یه نایلون روی خمیر و میپوشونیم دوباره استراحت میدیم تا زمانیکه خوب پف کنه و بیاد بالا بعد میذاریم تو فر طبقه وسط با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد..(یک کاسه آب تو فر میذاریم تا دمای فر مرطوب بشه)..
نکته:
۱.از هر قالبی که دوست داشتین میتونید استفاده کنید.*
۲.کره بعد از ذوب کردن حتما باید خنک بشه بعد به آرد اضافه میکنیم چون اگه داغ باشه مایه خمیرمون میمیره و از بین میره و دیگه نونمون حجیم نمیشه.*
۳.حتما آرد+پودر کاکائو الک شود.*
۴.میتونیم از آرد سبوس دار هم استفاده کنیم.*
۵.آب باید ولرم باشه یعنی دمایی که دست رو نسوزونه ولی گرما رو حس کنه.*
۶اگه خمیر حین ورز دادن کمی چسبنده بود از یک کم آرد استفاده میکنیم فقط در حدی که یک مقدار زیر و روی خمیر آردی بشه کافیه.چون اگه زیاد بشه نون سفت و سنگین میشه.*
این هم بافت نون بعد از پخت..
خیلی خوشگله و باید خیلی هم خوووووووووووووووووشمزه باشه.ممنون.
راستی ایکاش آدرس و لینک این وبلاگ رو هم میذاشتین
مر30 گلم.چشم.الان اضافه میشه.